Hästarna


Hästar är balsam för själen. Efter en dag hos Växtkraft har du rosor på kinden och en härlig känsla i kroppen. Vi kallar det naturnära hästhållning - vilket också innebär att hästarna får vara ute så mycket som möjligt, ha kvar sin lurviga päls och långa hovskägg. När värmen kommer tappar de pälsen, men har kvar sina långa pannluggar och manar för att vifta bort flugorna. Vill du titta in på hästbloggen?

Klicka här:
fjodorsfriends.blogspot.se  och läs mer om filosofin kring naturnära hästhållning. 
Här ser du Hanna 8 år som rider på shetlandsponnyn Levita. Lotta som är vuxen sitter på Fjodor. Fjodor är stark och kan bära en vuxen karl. Han kan också dra tunga träd i skogen - om det behövs. Växtkrafts hästar är jättesnälla med nybörjare. De kan både ridas och köras.  Ifall det behövs en xtra dragare till packning eller ett mindre barn, så ställer hunden Nelson alltid upp!

Vintertid bär det ut i pulka
AKTUELLT:
"Lär känna hästen" är en träff på 2, 5 tim i Träslöv, Varberg, för dig som vill prova på att sköta, leda och rida. Du lär känna Fjodor och Levita och Lotta berättar om hästenarnas beteende, behov och användningsområden. Enskilt eller i grupp (max 6 pers på 2 hästar).
"Tömkörning" 4 ggr, Skultagården.

"Ponnypromenad i Växtriket" för vuxen och barn

15 minuter, 40 kr, Träslöv.

Träffarna arrangeras i samverkan med Studiefrämjandet
Boka tid med Lotta, 076-8090876, collectra@gmail.com


Levita är en tapper dragare som älskar snö lika mycket som sin matte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar