söndag 12 februari 2012

Vi är startklara... Föreningen bildad!

Även en till åren kommen kvinna kan glädjas av en liten shettis.

Här är en bild från denna vackra vinterdag. Lilla Levita har dragit mig i pulkan - 80 kilo i lätta uppförsbackar. Nu ivrar jag för att barn, ungdomar, vuxna män eller kvinnor ska våga närma sig den naturnära hästhållningen - som är en av flera sysselsättningar inom Växtkraft.

Min övertygelse är självupplevd. Hästarna ger kärlek och kraft att leva vidare. Tanken är att medlemmar nu till en början får prova på varandras idéer, så var inte rädd. Kontakta mig om du vill prova på!

Efter några dagar hos min akut sjuka mamma i Stockholm så är jag nu hemkommen och kan rapportera från vårt första årsmöte:

Vi var överens!!! Den 6 februari träffades vi hos Carina i Tvååker. Det viktigaste för oss alla var att försöka erbjuda naturnära verksamheter.

Vi skapade våra stadgar och höll det första årsmötet. Marie Lundell blev vald till ordförande, Carina Johnsson blev kassör och jag - sekreterare. Åsa och Teresia blev ledamöter i styrelsen. Jag tog ett kort på alla lyckliga medlemmar - men det har av någon anledning försvunnit ur min kamera (snyft ). Vår revisor; Satu Nielsen var också med på mötet, samt Kajsa från Coompanion (vår rådgivare).

Lille Leon 6 år var väldigt nöjd med att ha alla oss damer hemma hos sig. Han och mamma Carina hade bakat gott bröd. När han hörde att medlemsskapet bara skulle kosta 40 kr så ville Leon bli medlem direkt.

Vi kom överens om att försöka göra en föreningsaktivitet och servera närproducerad soppa i Tvååkers bygdegård. Jag ska höra lite vad det kostar att hyra medborgarhuset...

Skickade in papperna till skatteverket för att få ett organisationsnummer. Vi tyckte alla att vi går en spännande tid till mötes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar